Diskusné fórum pre používateľov programu OBERON - Agenda firmy je zatiaľ v testovacej prevádzke!

Prezeranie príspevkov je povolené každému návštevníkovi stránky, prispievanie len pre registrovaných členov. Zaregistrovať sa je možné vyplnením formulára na tejto stránke. Tento oznam bude neskôr obsahovať privítanie a pravidlá portálu (zatiaľ ich registrovaní členovia dostávajú mailom) a bude nastavený tak, že registrovaný používateľ bude môcť jeho zobrazenie vypnúť - zatiaľ sa zobrazuje trvalo každému. V súčasnej dobe prebieha testovanie funkčnosti fóra.

OBERON a FiskalPro - vybrané aspekty prepojenia

mi casa es su casa, o-lé! a čo na to ekasa? keď bloček len pomaly súka sa... viete že slovo pokladnica, je odvodené od slova poklad?
admin
Site Admin
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 27 Mar 2023, 11:03

OBERON a FiskalPro - vybrané aspekty prepojenia

Príspevok od používateľa admin »

V pripojenom súbore je prezentácia, ktorá odznela na workshope spoločnosti FiskalPRO a jej partnerov dňa 22. mája 2024 v Martine. Na jednom mieste tak nájdete niekoľko veľmi dôležitých informácií, ktoré bývajú často prehliadané technikmi aj používateľmi zariadaní FiskalPRO prepojených s programom OBERON - Agenda firmy.

Samozrejme kompletné informácie o prepojení a konfigurácii zariadení - nielen tých od FiskalPRO - s programom OBERON - Agenda firmy nájdete v Pomocníku OBERON.
Prílohy
Prezentacia_OBERON-FiskalPRO_22052024.pptx
(1017.22 KiB) 412 stiahnutí
Napísať odpoveď