Diskusné fórum pre používateľov programu OBERON - Agenda firmy je zatiaľ v testovacej prevádzke!

Prezeranie príspevkov je povolené každému návštevníkovi stránky, prispievanie len pre registrovaných členov. Zaregistrovať sa je možné vyplnením formulára na tejto stránke. Tento oznam bude neskôr obsahovať privítanie a pravidlá portálu (zatiaľ ich registrovaní členovia dostávajú mailom) a bude nastavený tak, že registrovaný používateľ bude môcť jeho zobrazenie vypnúť - zatiaľ sa zobrazuje trvalo každému. V súčasnej dobe prebieha testovanie funkčnosti fóra.

ASTON - 3.1.0 (29.5.2025)

či na androidoch, či na jablkách, platí staré známe: apka k apke, bude kapkä (kapkä je starý vikingský výraz pre "čo neovládaš z mobilu, to neexistuje")
Kalixt
Dátum registrácie: 29 Mar 2023, 10:28

ASTON - 3.1.0 (29.5.2025)

Príspevok od používateľa Kalixt »

Bola vydaná nová verzia pre Android, verzia obsahuje nasledujúce zmeny.
  • Pribudlo zobrazenie evidovaného množstva na detaile položky dokladov (objednávka, výdajka, príjemka). Zobrazenie je naviazané na právo v OBERON-e 'Inventúra skladu - zobraziť množstvá v evidencii'.
  • Oprava chyby pri výbere prevádzky obchodného partnera v objednávke a príjemke.
ioc
Dátum registrácie: 10 Máj 2023, 14:13

Re: ASTON - 3.1.0 (29.5.2025)

Príspevok od používateľa ioc »

Ahoj, vyskusal som novu verziu 3.1.0, ked som robil objednavku, vo formulari som pridal novu polozku, zobrazilo sa mi info o polozke, ale nevidim tam zobrazene kusy na sklade, aj ked pravo zobrazovania ks v inventure je nastavene.
Okrem toho som si vsimol, ze v danom okne nekorektne zobrazuje sadzbu DPH, na tovare je na karte 10 % sadzba, ale v informacii o pridavanej polozke je 23 %. Tym padom je chybne zobrazena aj cena s DPH, cena bez dph sedi.

V aplikacii by sme chceli este opravit chybu v module Kontrola cien. Ak je tovar v akcii (letakova akcia), je nastaveny rezim vyberu ceny "Podla rozsirenej cenotvorby", tak sa po zoskenovani tovaru zobrazi letakova cena (fialova), co je ok, ked vsak tovar nie je v akcii, mala by sa tam zobrazit klasicka normalna predajna cena zo skladovej karty - pri kazdom tovare je vsak cena nulova. Ak sa zmeni vyber ceny podla jednotliveho cennika (napr. cena1), tak je vyber ceny zo sklad. karty ok, nie je tam zasa zobrazena akciova cena. Tym padom nevieme so zariadenim na predajni kontrolovat predajne ceny vyrobkov, ake su aj v pokladnici Oberon, t.j. aku cenu taha system.

Ak by sa to vedelo opravit, bol by som velmi vdacny. Dakujem, Stano
Prílohy
Polozka do objednavky, chyby
Polozka do objednavky, chyby
aston_polozka_do_obj_chyby.jpg (791.09 KiB) 75 zobrazení
Info o karte, kontrola cien, nulova cena
Info o karte, kontrola cien, nulova cena
aston_info_nulova_cena.jpg (850.56 KiB) 75 zobrazení
Kalixt
Dátum registrácie: 29 Mar 2023, 10:28

Re: ASTON - 3.1.0 (29.5.2025)

Príspevok od používateľa Kalixt »

Pozri prosím ťa, či máš naozaj poslednú verziu. Teraz som aktualizoval na našom firemnom zariadení. Aj keď nemáš právo, tak ten riadok je vidieť, len namiesto množstva je zámok.
Screenshot_20250602-100325.png
Screenshot_20250602-100325.png (65 KiB) 60 zobrazení
S tou DPH a rozšírenou cenotvorbou ti nepomôžem bez databázy a presného postupu. U mňa to funguje, takže ty máš niečo nastavené inak a každý možný scenár sa testovať nedá. Pošli mi to prosím ťa do emailu potom.
Napísať odpoveď